Klein beginnen

Klein beginnen

Een winkel waar ik zelf als klant heel erg gelukkig van zou worden, een winkel dat spullen verkoopt die duurzaam is en waar die antroposofische inslag in zit. Wat een droom is dit altijd geweest, een droom die wij nu werkelijkheid willen gaan maken! 

Voordat dit echter zo is, is er veel werk aan de winkel (heel veel werk). Letterlijk!

Wij zijn Han en Kelly, komen uit de omgeving van Amersfoort en zijn in 2022 verhuisd naar Drenthe. Kelly heeft hiervoor 11 jaar in een Antroposofische instelling in Bosch en Duin, nabij Zeist. De ontmoeting met de antroposofie heeft veel impact gemaakt. Het lichaam en de geest kunnen ziek zijn, maar de ziel is alert en zich van alles bewust. De ziel wilt leren en heeft voorkeuren, het wil gezien worden. Leer te kijken naar de ziel, naar de persoon en niet naar de beperking.
Het anders zien van medische problemen en deze anders op te lossen dan met alleen maar harde medicatie. 
Het dankbaar zijn voor de natuur en bewuste keuzes maken in producten, spullen en handelingen. 
De jaarfeesten die zorgen voor bewustwording van de natuurlijke cyclus van het jaar en zorgen voor samenhorigheid en verbinding. Voor dankbaarheid en eerbied. 
De seizoen-/jaartafel die het
 beeld van onze innerlijke verbinding met de jaargetijden weergeeft. Die de processen in de natuur weergeeft, ons bewust maakt van het seizoen en een klein stukje natuur van buiten naar binnen haalt. 

Langzamerhand is de antroposofie meer en meer verweven bij ons in huis, op onze eigen manier. Om niet altijd alles nieuw aan te schaffen, maar te kijken naar spullen die we kunnen hergebruiken. daar zijn ze niet minder mooi of goed. Waar de een op uitgekeken is, is voor de ander een schat en een nieuwe aanwinst in huis. Het maakte ons bewust van materiaal en producten, dat wel liever producten hebben die duurzaam zijn en goed zijn voor milieu, dier en mens. Want alles wat wij doen heeft daar effect op, we leven samen op deze wereld. 

Hoe mooi is het om al deze dingen te kunnen vinden in een webwinkel, om bewust en puur te kunnen leven en het juiste te kunnen doen voor mens, dier en milieu. Dat is wat wij hopen te bereiken met deze winkel. Een plek waar alles samen komt. 

Voordat we hier zijn zullen we stapje voor stapje dingen moeten gaan opbouwen en we zouden het geweldig vinden als jullie hier een deel van uit zouden willen maken. We horen heel graag welke producten jullie terug zouden zien in de winkel en waar jij gelukkig van wordt! 

Terug naar blog